Цветан Цветанов е минавал през много по-тежък период. Това каза той

...
Цветан Цветанов е минавал през много по-тежък период. Това каза той
Коментари Харесай

Цветан Цветанов шокира всички мъже с това, което каза за жените им: Те

Цветан Цветанов е минавал през доста по-тежък интервал. Това каза той пред публицисти в Помориепреди семинар на бургаската конструкция на партия ГЕРБ.

Цветанов бе посрещнат от сътрудника си зам.-председател на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов, регионалния водач на партията Димитър Бойчев и други, съобщи флагман.бг.

„ Смятам, че това, което направи и Цецка Цачева, и Ваня Колева – аз трябваше също да подхваща сходен ход, тъй като аз трябваше да застана зад приятелите си, зад хората си, а не да споделям, че те могат да подадат оставка, пък аз би трябвало да остана. Трябва да има идентичен критерий за всички “, сподели Цветанов, който подаде оставка като народен представител.

„ Минавал съм през доста по-тежък интервал. Този е доста по-лек. Но това, което се случва и това, което върша като разбор, е постоянно два месеца преди изборите стартира тежката компроматна война против мен “, разяснява Цветанов.

Такива офанзиви имало и преди локалните избори през 2011 година През 2013 година Българска социалистическа партия внесли неизвестен сигнал против него, а „ като похлупак “ спретнали и аферата „ Костинброд “.

„ В живота и в политиката не е по-различно. Винаги правиш отстъпка встрани, с цел да можеш да продължиш напред. Така е и в фамилията. Знаете че, и тук като виждам доминират дамите – вие когато командвате вашите мъже, нали знаете, че мъжете вършат леко стъпка встрани и обратно, с цел да може по-късно да продължат напред и да бъдем дружно с нашите половинки. Така че за мен е значима консолидацията на партията и доказахме, че фактически, когато има деяние, което под една или друга форма би могло да урони престижа на партията и което би могло да докара до една по-малка мотивация, постоянно би трябвало да се направи ход, който да може фактически да консолидира всички и да бъдем напред “, изясни Цветан Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР